Egyelőre pozitívabb a hangulat, ám ez még elég törékenynek tűnik és a csúf véget ért szerda is így kezdődött - vázolt a helyzetet Kolba Miklós, az ING devizapiaci üzletágának vezetője. A forint így a régióval együtt erősödik, igaz, a tegnapi lendületes forgalomhoz képest eddig csendesebb a piac. Kolba szerint érezhetőbb elmozdulást a délutáni amerikai adatok hozhatnak, ám ettől függetlenül is a 271-276-os sávban maradhat a forint árfolyama. Egy dollárért 186,35, míg egy svájci frankért 181,50 forintot kértek a bankközin csütörtök délelőtt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!