Az ügy amiatt került bíróság elé, mert egy kisrészvényes megtámadta az E.On Édász részvényekre tett nyilvános vételi ajánlatát arra hivatkozva, hogy az utal a szerinte jogellenes kiszorítási szándékra. Az ügyben eljáró bíróság a nyilvános vételi ajánlatot felfüggesztette, s értelemszerűen így nem kerül sor a kiszorításra sem. A Titász és a Dédász ajánlat jogi helyzete ugyan szinte egy az egyben megegyezik az Édászéval, ám az azokat engedélyező PSZÁF határozatot senki sem támadta meg, így ott július 5-én lezárulhat a kiszorítás. A Keler jelezte is: a számlavezetők törlésről szóló értesítésének kézhezvételét követően érvényteleníti az E.Onhoz nem transzferált papírokat

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!