Megmaradt 1,8 millió AAA Auto-részvény

Nem él opciós jogával a részvénykibocsátás fő szervezője.
NAPI Online, 2007. október 20. szombat, 10:42
Fotó:

Az AAA Auto részvénykibocsátásának vezető szervezője, a Patria Finance nem hívja le az 1 775 788 papírra vonatkozó túljegyzési opcióját, így nem változik a használtautó-kereskedő cég részvényeinek száma (67 757 875 darab) sem, amelynek több mint negyede a prágai és a budapesti börzén forog. A közlemény nem indokolja, miért nem hívta le opcióját a Patria.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK