A pénzintézet 1,2 milliárd dolláros, részvényenként 2,12 dolláros veszteséget könyvelt el a harmadik negyedévre, szemben a tavalyi év azonos időszakának 647 milliós, részvényenként 1,03 dolláros nyereségével ( a cég az utóbbi 25 évben először jelentett veszteséget). A társaság elnöke optimistán nyilatkozott az amerikai jelzálogpiac és a cég kilátásairól. A nyitás előtti kereskedésben a részvény 15,75 dollárra erősödött, a tegnapi 13,07 dolláros zárást követően, ami több mint húsz százalékos felértékelődésnek felel meg. A részvénnyel egy évvel ezelőtt még 40 dollár közelében kereskedtek.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!