Kora délutánra megmerevedtek a frontok az eladók  és a vevők között a Budapesti Értéktőzsdén. A BUX index néhány perccel fél kettő után szinte pontosan ott áll, ahol tegnap bezárt, 17 000 ponton. A szereplők láthatóan iránymutatásra várnak, ezt a fél háromkor érkező amerikai kiskereskedelmi adatok adhatják meg a piacnak. Az OTP árfolyama egy százalékkal, 3594 forintra csökkent, a Richteré 60 forinttal 35 765 forintra kúszott fel. A Magyar Telekom 454 forinton stagnál. Az OTP esését a Mol ellensúlyozza az indexben, az olajtársaság részvényei a reggel közölt gyorsjelentést követően 0,7 százalékkal, 16 365 forintra drágultak. A TVK reggeli nyereségéből visszaadott egy keveset, a vegyipari cég részvényei 3,9 százalékos erősödést követően kerek 2000 forinton cserélnek gazdát.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!