Megnyugodhatnak a befektetők

Pozitív hangulatban indulhat a kereskedés a BÉT-en, pár nap emelkedésre van lehetőség.
NAPI, 2010. november 18. csütörtök, 08:53
Fotó:

Egy kis megállót láthatunk az esésben, ami egészséges a további lejtmenet szempontjából - vélekedett Farkas Róbert a Strategon vezető üzletkötője. A magyar index legjobb esetben a 200 naposig elmehet, ami 22 600 pont körül van.
Jelenleg egy százalékot köelítő pluszban vannak a határidős indexek, a dollár gyengült, az eurusd 1,36 közelébe jött föl. A mai jó hangulathoz hozzájárul a General Motors sikeres részvénykibocsátása is. 
Az üzletkötő szerint egy kisebb megálló után mehetünk tovább le. Tegnap napon belül megvették a részvényeket, a 21500-600 körüli BUX-szint többször megfogta a piacot, így kicsi felfelé jöhet, de 22600 körül már eladás javasolt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK