A CAC 0,3 az FTSE 0,4 százalékkal gyengült a kereskedés végére, miközben a DAX 0,1 százalékkal javult. Többnyire a vesztes oldalon fejezték be a napot a légitársaságok, ami a kilenc hónapos csúcsra emelkedő olajár számlájára volt írható. A sort a British Airways vezette, a brit cég részvényei több mint két százalékkal értékelődtek le. A Bloomberg által megkérdezett kereskedők átmeneti korrekciónak tekintették a mai napot, ami után elsősorban az akvizíciós hírek segíthetik új csúcsokra az indexeket.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!