Megrángatták a forintot

A bankközi devizapiacon a nem okozott nagy felfordulást a vártnál rosszabb inflációs adat, az eurót 254,20 forinton jegyezték kevéssel egy után, ami lényegében megegyezett a tegnap esti szinttel.
NAPI Online, 2007. november 13. kedd, 13:32
Fotó:

A jegyzés közben 253,50 és 254,50 között ingadozott. Az ING devizakereskedője elmondta, hogy a befektetők a vártnál rosszabb adatra állampapír-eladással reagáltak, továbbá megerősödött abbéli nézetük, hogy csökkentek a kamatcsökkentési várakozások. A dollárt 174 forinton jegyezték, szemben a tegnap esti 174,80 forinttal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK