Megrántották az OTP-t

Az optimista amerikai nyitás hatására kicsit belehúzott a BUX is, fél órával zárás előtt már csak 100 pont mínuszt mutat az index.
NAPI Online, 2009. január 27. kedd, 15:57
Fotó:

Az OTP-t átmenetileg ismét 2400 forint fölé rántották, a Molt 9400 fölé húzták vissza. A Magyar Telekom ismét 580 forint felett van, az utolsó kötésben 583 forinton cserélt gazdát (+0,5 százalék). A Richterből viszont nem tágít a nagy eladó, 28 300 forinton, 2,4 százalék mínuszban áll a gyógyszerpapír.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK