Mégsem lesz recesszió?

A csütörtöki kereskedést optimizmus jellemezte, a kedvező munkanélküli adatok alapján a befektetők szerint elhárulni látszik a recesszió veszélye.
NAPI Online, 2007. szeptember 28. péntek, 08:47
Fotó:

Optimista hangulatban indult a kereskedés az Egyesült Államok tőzsdéin, amit még a kedvezőtlen új lakás eladási adatok sem tudtak teljesen letörni.

A Dow 0,3 százalékos többlettel zárt; a nyerők közt az első az Alcoa volt nyitóárhoz képest összeszedett 1,4 százalékos előnyével, míg a veszteseket a General Motors vezette a pirosba, 3,1 százalékos esésével. Az S&P és a Nasdaq egyaránt 0,39 százalékos többlettel zárta a kereskedést csütörtökön.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK