A Schmidt Mária és családja által közvetve 64,4 százalékban tulajdonolt BIF a Városmajor Projekt Ingatlanhasznosító Kft.-vel kötött adásvételi szerződést egy 15 ezer négyzetméteres budapesti irodaház megvásárlásáról. A Városmajor utcában lévő épületnél egy 7 szintes, 248 férőhelyes parkolóház kialakítására van jogerős építési engedély. A tranzakció zárásának várható időpontja 2020. január 31. - áll az Mfor összefoglalójában.

Az irodaház legismertebb mai bérlője a Magyar Posta, amely ott működteti a Budai Központi Kézbesítő Postát.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!