Megszületett a döntés az OTP-osztalékról

Az OTP Bank 120 forint osztalékot fizet részvényenként - döntött a bank pénteki, Budapesten tartott éves közgyűlése.
MTI-Eco, 2013. április 26. péntek, 12:09
Fotó: Napi.hu

A tulajdonosi fórum által elfogadott mérleg szerint 52,573 milliárd forint lett az adózott eredmény, ebből 33,6 milliárd forintot osztalékfizetésre fordítanak, a mérleg szerinti eredmény 13,716 milliárd forint lett.

A bank alapszabálya szerint a saját részvényekre eső osztalékot felosztják az osztalékra jogosult részvényesek között. Az osztalékot 2013. június 10-étől fizetik ki.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK