Megtépték a forintot, meg minden mást is

Szinte minden kockázatos eszközbe, így a forintba is agresszívan belevettek az ECB meglepetésnek számító kamatcsökkentését követően.
Napi.hu, 2013. november 7. csütörtök, 14:13
Fotó: Napi.hu

Minden kockázatos eszközt első reakcióként agresszívan megvettek az ECB meglepetés kamatdöntését követően. A DAX index pillanatok alatt 100 pontot ugrott, új történelmi csúcsra, 9160 pont fölé. Az S&P 500 a nyitás előtti kereskedésben nagyjából 10 ponttal emelkedett, 1775 pontig.

DAX CFD
Alfatrader

 


Az euró gyengült a dollárral és a forinttal szemben is.  A bankközi devizapiacon pillanatok alatt az addigi 296,6 forintról 295 forint alá zuhant a jegyzés, s innen indult el egy kisebb korrekció.

EUR/HUF
Alfatrader

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK