Az euró jegyzése 287 forintról mérséklődött 276 forintra csütörtök reggel, az árfolyam innen pattant vissza a jelenlegi, 276,90 forintra. Az elmúlt órák során a közös deviza forintjegyzése a jelenlegi szinten oldalazott. Az euró közel 1 százalékkal drágult a zöldhasúval szemben, a devizáért 1,23 dollárt adnak a bankközin. A dollárért 224,90 forintot kínálnak. A svájci frank euróval szembeni erősödése is megtorpant, sőt, az euró/frank keresztárfolyama a reggeli 1,42-es csúcsokról 1,4165-re, 0,4 százalékos pluszra mérséklődött. A térségben a zloty teljesítménye a legkiemelkedőbb, a lengyel deviza 0,4 százalékkal erősödött, a korona viszont 0,3 százalékkal értékelődött le az euróval szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!