Egy euró jelenleg 271,50 forintot ér a bankközi kereskedésen. A nap 271 alatt indult, de onnan gyorsan 272 fölé gyengült a magyar fizetőeszköz, most konszolidálódni látszik a helyzet - mondta a Napinak Ruzsonyi Ákos, a Commerzbank üzletkötője. A dollár 200 forintos szint fölé erősödött, jelenleg 200,20 forinton áll a keresztárfolyam, egy svájci frankért pedig 185,20 forintot kérnek. A szerdai öröm után kissé negatívba fordult a hangulat, de komoly változások nincsenek sem a forint, sem a magyar gazdaság megítélésével kapcsolatban - fejtette ki Ruzsonyi. A külső környezetből adódó hangulati ingadozások mozgathatják a forintpiacot a következő napokban, a szakember szerint a 271-272 közötti sávban, különösebb változás tehát nem várható.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!