Amerikát lekövetve kis korrekcióval indulhat a kereskedés a BÉT-en kezdetben 2-300 ponttal mehet föl a BUX - vélekedett Králik István a KBC üzletkötője.
Ázsia egy százalkék körüli eséssel zárt, a magyar piac viszont főleg a DAX-ot követi, így a kezdeti emelkedés után a további teljesítmény is a német tőzsde hangulatától függhet majd. Az euró/forint árfolyam valamivel 273 fölött áll, vagyis egyelőre sem pánikra sem túl nagy optimizmusra nem lehet következtetni a devizaárfolyamból.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!