A csoport árbevétele közel 10 százalékkal, 40,1 milliárd forintra nőtt, ehhez az anyavállalat 36 milliárd forinttal járult hozzá. Az üzleti eredmény 2,4 milliárd forintra volt az egy évvel ezelőtti 480 millió forinthoz képest, jelentősen javult a társaság pénzügyi eredményes is, itt a korábbi veszteség után 558 millió forint pluszt sikerült elérni. A konszolidált adózás előtt nyereség így végül megközelítette a 3 milliárd forintot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!