Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az amerikai mezőgazdasági minisztérium (USDA) közölte, hogy vasárnapi állapot szerint a kukoricaföldeknek csupán 49 százalékát vetették be. Ilyen rossz időarányos adatra még soha nem volt példa. A vetés késését a kedvezőtlen időjárással indokolta a minisztérium.

A chicagói terménytőzsdén (CBOT) a kukorica legnagyobb forgalmú jegyzése szerda hajnalban vékánként (1 véka=36,35 liter) 0,3 százalékkal, 3,95-1/4 dollárra drágult, az elmúlt két napban 3,13 százalékkal nőtt az ár.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!