Pár perccel dél előtt a Richter állt a legjobban, a 25190 forintos részvényár 3,66 százalékos emelkedést jelent. Jól teljesített a Matáv is, mely a 875-os árfolyammal 1,16 százalékos bővülést regisztrált. A Mol 14975 forinton állt, ez pontosan fél százalékos növekedés, a blue chipek közül egyedüliként az OTP gyengül, 6420 forintja 0,45 százalékos csökkenést jelent. A BUX 16731,43 ponttal 0,74 százalékkal volt pluszban.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!