Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Az ötéves futamidejű kötvényeknél a meghirdetett 35 milliárd forintos mennyiségre 95,3 milliárd forintnyi ajánlat érkezett, így az Államadósság Kezelő Központ 40 milliárdra emelte meg az elfogadott tömeget. A legkisebb és a legmagasabb hozam megegyezett, így ezektől az átlag sem különbözhetett, ami 6,19 százalék lett. Ez a tegnapi másodpiaci benchmarkot 20 bázisponttal haladja meg. A tízéves papírok esetében 60,7 milliárdos benyújtott ajánlattömeg mellett maradt az eredetileg meghatározott, 25 milliárd forintos mennyiség. Az elfogadott hozamok itt 6,12-6,22 százalék között alakultak, a 6,20 százalékos átlag a szerdai másodpiaci benchmarkot 20 bázisponttal múlta felül.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!