Megugrottak a kötvényhozamok a másodpiacon

Vegyesen mozogtak a hozamok az állampapírok másodpiacán, a kötvények hozama megugrott.
NAPI, 2013. március 5. kedd, 14:25
Fotó: Napi.hu

Kedden a rövid oldalon a három és 12 hónapos diszkontkincstárjegyek hozama nem változott a hat hónapos lejáraté 2 bázisponttal csökkent, míg a hosszú oldalon 6-12 bázisponttal ugrottak a hozamok. A referenciaátlag 4,81 és 6,39 százalék között szóródik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Vote, 2013.03.05 14:58

Félnek a befektetők, hogy van esély az mszp hatalomba való visszakerülésére
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html