A DAX 1,1 a CAC és az FTSE-100 1,3 százalékos többletet mutatott záráskor. Hozzájárult mindehhez a Credit Agricole és a InBev NV, melyek vártnál jobb negyedéves számokkal rukkoltak elő. A Bloomberg által megkérdezett elemzők felhívták a figyelmet a vállalatok erős profittermelő képességére, az európai Stoxx 50 részvényindex eddig jelentő 49 szereplőjének 69 százaléka az elemzők várakozásánál jobb negyedéves számokat közölt.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!