Megújul az idén a Volt Fesztivál

Megújul az idén 19. alkalommal megrendezésre kerülő soproni VOLT Fesztivál - jelentette be az econet.hu.
NAPI, 2011. február 10. csütörtök, 13:45
Fotó:

A legfontosabb változás a programokra vonatkozik: 2011-től a VOLT Fesztivál a legfrissebb zenéket, aktuális előadókat és DJ-ket, valamint számos műfaj klasszikusait vegyesen kívánja felvonultatni, mégpedig tömegesen (idén egyebek mellett fellép majd a 30 Seconds to Mars, Moby és a House of Pain). Ezzel összefüggésben a rendezvény lebonyolítása is változik, az eddigi legnagyobb programhelyszín, a Nagyszínpad mellett még egy nagy kapacitású színpad fogja
kiszolgálni a közönséget.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK