Megvan az egyetlen piac ahol nincs pánik

Alig mozdultak el kedden a másodlagos magyar állampapírpiacon a hozamok, úgy látszik itt a befektetők egyelőre nem pánikolnak ellentétben a deviza és a tőkepiacokkal.
NAPI, 2010. június 29. kedd, 15:27
Fotó:

A rövidebb lejáratok hozama egyáltalán nem változott a hét második napján. Az éven túliak esetében a három éves 3 bázisponttal emelkedett, míg az öt és a tizenöt éves 1 illetve 2 bázisponttal csökkent. Így a legmagasabb hozamot a 10 éves kínálja 7,64 százalékkal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK