Megvan mennyi osztalékot fizet a Forrás

A Forrás Vagyonkezelési és Befektetési Nyrt. B sorozatú osztalékelsőbbségi részvényei után részvényenként 50 forint osztalékot, míg a C sorozatú osztalékelsőbbségi részvények után 10 forint osztalékot fizet a társaság.
NAPI, 2010. augusztus 25. szerda, 14:47
Fotó:

A tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja szeptember 7 lesz, így a tőzsdén szeptember 2.-án lehet majd utoljára osztalékkal megvenni a részvényeket.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK