Megvan, mennyi osztalékot fizet Duna House

A Duna House Holding Nyrt. 176 forint osztalékot fizet részvényenként - erről döntöttek a részvényesek a társaság éves rendes közgyűlésén pénteken Budapesten.
Szepesi Anita, 2018. április 20. péntek, 12:25
Fotó: Napi.hu

A közgyűlés határozata értelmében a társaság 653 millió 17 ezer 512 forintot fordít az osztalék kifizetésére, amelyből a dolgozói részvényekre jutó összeg 47 millió 791 ezer forint, a törzsrészvényekre jutó összeg pedig 605 millió 226 ezer 512 forint.

A közgyűlés jóváhagyta a Duna House Holding Nyrt. nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) szerint készített 2017. évi egyedi éves beszámolóját, amelynek alapján a cég tavaly 4 milliárd 501 millió forint mérlegfőösszeggel, adózás után pedig 786,462 millió forint nyereséggel zárt - írta az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK