Megvan, mikor kezdődik a Duna House részvényértékesítése

A Duna House csoport részvényeinek nyilvános értékesítése maximum 4250 forintos áron november 9-én kezdődik a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT), a befolyó összegből legfeljebb 2 milliárd 508 millió forinttal emelik meg a csoport alaptőkéjét - mondta Régely Károly, a vezető forgalmazó Concorde Értékpapír Zrt. vezérigazgatója hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten.
MTI-Eco, 2015. november 2. hétfő, 11:25
Fotó: Napi.hu

A tőkeemelésből a regionális terjeszkedést, illetve az ingatlan franchise hálózat további bővítését valamint az egyéb tevékenységek fejlesztését finanszírozza a csoport - mondta Guy Dymschiz, a csoport társtulajdonosa és társ-vezérigazgatója.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

independent, 2015.11.02 16:45

Megint egy lufi cég. Nincs eszköze, tudása, termelése. Ingatlan közvetítésből élnek. Most megint olcsó és elérhető a hitel, nő a lakásár és a forgalom. Egy kisebb pénzügyi válság elsodorja a részvények értékét, éppen azért mert nincs mögötte megfogható produktum. A tulajdonosok viszont jól járnak, mint az updates Norbiék. Hol is van most ennek a részvénynek az árfolyama.....?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html