Megvannak az RFV-kötvények végleges feltételei

Az RFV kötvényprogramjának második szakaszában hétfőtől jegyezhető új papírok évi fix 10,44 százalékot fizetnek majd, a jegyzési árfolyam a 100 000 forintos névérték 99,5656 százaléka - jelentette be a társaság a BÉT honlapján.
NAPI, 2010. november 19. péntek, 16:22
Fotó:


A rábocsátás során az intézményi befektetőktől 2 milliárd, míg a magánbefektetőktől 500 millió forintot szándékozik bevonni az RFV. A jegyzés után az allokáció előbbieknél jegyzésarányosan, míg utóbbiaknál a kártyaleosztás elve alapján történik majd. A 2014 februári lejáratú kötvények minden naptári év február 12-én fizetnek kamatot. Az első, intézményieknek 2034, magánbefektetőknek 1840 forintos kifizetés 2011-ben esedékes.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK