A BUX-klubba nem lép be új tag, a kritériumokat kétszer nem teljesítő Danubiust viszont kikerül onnan. (A Pannonplast sem felelt meg minden kritériumnak, ám neki ez volt az első botlása, egyelőre nem zárják ki.) A jövő hónaptól érvénybe lépő módosított kosárban az OTP 31,18, a Mol 26,19, a Matáv 15,32, a Richter pedig 15,07 széázalékkal szerepel, a BorsodChem aránya 5,79 százalékra nő, az Egisnek pedig 2,45 százalékos súlya lesz.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!