Megvannak az új elsődleges forgalmazók

A Nomura International Plc., The Royal Bank of Scotland Plc. és a BNP Paribas kapott kereskedési jogot a magyar tőzsde hitelpapír szekciójában 2010. július 1-jei hatállyal - jelentette be a BÉT a saját honlapján.
NAPI, 2010. június 29. kedd, 18:00
Fotó:

Három új elsődleges állampapírpiaci forgalmazó megjelenését a magyar piacon egy hete jelentette be az Államadósság Kezelő Központ vezérigazgató-helyettese. A mostani bejelentés tehát erre derített fényt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK