Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Megvették a befektetők a februári mélypontot Amerikában és a fő indexek enyhe pluszban tudtak zárni, ami a nyitáskor mutatott 2,5 százalékos mínuszt tekintve komoly pozitívum. Ázsia mérsékelt optimizmust mutat, a Hang Seng, az indiai és dél-koreai piacok egy százalék feletti pluszban, a Nikkei 0,7 százalékos emelkedést mutat. Egyedül Kína van kisebb mínuszban.
Az euró/dollár 1,2280 körül, az euró/forint 279,70 körül ingadozik.

Emelkedéssel nyithat a Budapesti Értéktőzsde is de arra nem kell számítani, hogy letörli a tegnapi ezer pontos esést - vélekedett Szatmári Tamás a Raiffeisen üzletkötője.  
Minden nagy cég, aki nemrég még 9000-es célárral jött ki az OTP-re tegnap már 5500-on szabadult tőle - tette hozzá. A 20 ezres BUX az egyensúlyi ár, ha igazán negatívra fordulna a hangulat, akkor viszont 15 ezer alá várhatjuk a BUX-ot középtávon.
5000 forint körül az OTP megvásárolható az üzletkötő szerint, ez minden bizonnyal meg fogja tartani.
A hangulat a mai enyhülés ellenére sem rózsás, a devizák mutatják, hogy egyik sem bír igazán magához térni, leesik és ott marad.
Amit látunk az csak a korábbi túlvettség korrekciója az üzletkötő szerint, a DIJA esetében például 9200-9400 körül van egy egyensúlyi szint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!