Valamennyi blue chip veszített értékéből, a Mol 1,4, az OTP 1,5, a Magyar Telekom 0,2, a Richter pedig 2,2 százalékkal került lejjebb, de ez még nem minden, a BorsodChem és az Egis folytatja nyitás után kezdődött zuhanórepülését. A kazincbarcikai társaság kurzusa több mint 5, a gyógyszerpapír pedig 4,7 százalékkal gyengült. A Synergon-eredmény sem győzte meg a befeketetőket, a cég papírjai 4,6 százalékos mínuszban voltak az emnlített időpontban.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!