A Nasdaq Composite 0,86 százalékkal csökkent, és 2061 ponton hagyta el a kereskedést, a Dow Jones pedig 0,14 százalékot izmosodva 10253 ponton zárt. A Standard & Poor's 500-as indexe 0,21 százalékot csúszott le, és 1184 ponton állt záráskor. A Dow Jones-t az International Business Machines (IBM) Corp. húzta fel, amely 2,4 százalékos emelkedést ért el a Credit Suisse First Boston felminősítése nyomán. A Nasdaq a tech-szektorból érkező gyenge hírek miatt esett, bár voltak a tegnapi napnak nagy nyertesei is. A RealNetworks Inc. papírja 34,2 százalékot drágult, miután nyilvánosságra került, hogy a Microsoft Corp. 761 millió dollárt fizet peren kívül a társaságnak egy antitröszt ügylet kapcsán.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!