Mélyben az OTP

Európával együtt esik a BUX is, a vezető részvények vegyesen teljesítenek, az OTP 2,7 százalékos mínuszban járt délelőtt.
Napi.hu, 2014. szeptember 23. kedd, 10:50
Fotó: Reuters

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX háromnegyed 11 körül 0,5 százalékkal járt az előző napi záróértéke alatt, ami 18 437 pontos szintet jelent. A vezető részvények vegyesen mozogtak: a Mol és a Richter erősödött, míg az OTP esett, Magyar Telekom stagnált.

A Mol 1,1 százalékos drágulást követően 12 380 ponton állt, míg a Richter papírjaival az előző napi záróértékéhez képest 0,6 százalékkal többért, 4085 forinton kereskedtek.

Az OTP ezzel szemben 2,6 százalékkal zuhant, a részvények 4335 forintot értek. A Magyar Telekom viszont a hétfői záróértéken stagnált, a papírok 357 forintot értek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK