A BÉT indexe a gyenge startot követően röviddel dél előtt határozott lejtmenetbe váltott, így délután 1 óra tájban 2,0 százalékos veszteséggel 24 518 ponton állt. A BUX-ot a ma jelentő Mol részvényei gyengítették a leginkább, az olajpapírok 2,7 százalékos mínusszal 25 200-on forogtak. A többi blue chip sem állt fényesen, az MTelekom 1,3 százalékos veszteésggel 948, az OTP 1,6 százalékos csökkenéssel 7980, a Richter pedig 1,4 százalékos apadással 46 850 forinton cserélt gazdát.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!