Szinte sehol nem lesz Európában tőzsdei kereskedés hétfőn és pénteken, a régióban a BÉT-en kívül csak a bukaresti, a prágai és a moszkvai részvénypiac tart nyitva a hét utolsó napján, míg hétfőn az utóbbi kivételével mindenhol szünetel a kereskedés.

A húsvéti ünnepek miatt pénteken az Egyesült Államok részvénypiacai is zárva tartanak, hétfőn viszont már zavartalan lesz a kereskedés. A távol-keleti tőzsdék közül pénteken és hétfőn is zárva tart Hongkong.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!