Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A Concorde Call tájékoztatása alapján a brókercég továbbra is tartásra javasolja Antenna Hungáriát (5250 forintos 12 hónapos célárfolyam mellett) , a BorsodChemet (2600 forint), Démász ( 19 000 forint), Magyar Telekom (1034 forint), Richter (41 000 forint), valamint a Rábát, bár utóbbinál célárfolyam nincs meghatározva. Maradt a felhalmozás javaslat a Linamar, a Graphisoft és az OTP esetében, sorrendben 1770, 2000, illetve 8020 forintos célárfolyam mellett. A szakértők a korábbi tartással szemben spekulatív vételre ajánlják az Egis papírjait 26 000 forintos célár mellett. Az FHB és a Mol minősítését tartásról felhalmozásra módosították, a célár itt 1690, illetve 23 800 forint. A NABI-t, melynek elmézse megszűnik, eladásra ajánlja a társaság.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!