Reggel nyolc órakor az euró árfolyama elérte 336,26-os sávot, ami majd két és fél forintos gyengülést jelent a szerda reggeli kurzushoz képest - derül ki a Stooq.com-ról. A történelmi mélypont az euró tavaly október végi 337,26 forintos jegyzése volt.

A dollárral szemben pedig 303,27 forintos szintre gyengült a magyar deviza, szemben a szerda reggeli 301,5 körüli árfolyammal.

Egy svájci frank a bankközi piacokon 313,171-es szinten álla, míg a japán jen 2,76-os szintre gyengült a szerda esti zárás óta.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!