Az irányadó mutató előző értékénél 40 ponttal magasabban, 10 925 ponton zárt. Hétfőn a 2001 szeptember 11-e óta a legnagyobb zuhanást elszenvedő - a Nikkeinél több cég papírját magába foglaló - Topix index ma 0,6 százalékos erősödést produkált. Az exportőrök papírjait - némileg érthetetlen módon - az amerikai kamatemeléstől való félelem tartotta nyomás alatt, ám a biztosító társaságok, és technológiai részvények drágulása sikeresen ellensúlyozta azt, megakadályozva az indexek további esését.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!