A Budapesti Értéktőzsde indexe 22 050 pont körül tartózkodott dél után fél órával, a forgalom a 10 milliárd forintot sem éri el. A mutató egész nap a negatív tartományban járt. A blue chipek között az OTP és a Richter vezeti a völgymenetet, mindkettő 2 százalék körül veszített jegyzéséből. A bankpapír 5895 forintos árfolyamon forog, forgalma alig haladja meg a 6 milliárd forintot. A nyitás után 6020 forinton is állt az árfolyam, a napi mélypont pedig 5870 forint volt kedden. A Richter hasonló mértékű gyengülése 41 050 forintos árfolyamot eredményezett; a gyógyszergyári részvény a második legnagyobb forgalmú szereplő a BÉT-en. A Mol 0,8 százalékos mínuszban 18 610 forinton forog, míg az Mtelekom árfolyama 0,3 százalékkal 715 forintig ereszkedett.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!