A lépésre akkor kerülhet sor, ha a kormány megindokolja a leváltást. Ilyen indok lehet, hogy a felügyelet is a Defendet részesítette előnyben az őrzés-védelmi feladatok ellátásakor. Szász Károlyt 2000 májusában választotta meg az Országgyűlés a felügyelet elnökévé, miután elődjét az Orbán-kormány lemondásra kényszeríttette. Mint emlékezetes, éppen a múlt héten zajlott pengeváltás a PSZÁF és az MFB között, a bankot érintő vizsgálat kapcsán.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!