Mennyi lesz a Yahoo-profit?

A keresőjéről, s számos internetes szolgáltatásáról ismert Yahoo ma este teszi közzé negyedéves adatait.
NAPI Online, 2006. április 18. kedd, 15:16
Fotó:

A Concorde Call szerint a csalódást keltő előző negyedév és 2006-os iránymutatás után folyamatosan zuhanó részvénynek most alaposan ki kell tennie magáért, ha ismét a befektetők bizalmába akar férkőzni. A prognózisok alapján a társaság az év első negyedében a részvényenkénti eredményt 0,13, árbevételét pedig 1,08 milliárd dollárra növelte, a bázisidőszakban elért 0,11, illetve 821 millió dollárról.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK