Meredek lejtmenetben kezdett Európa

Nagyon rosszul kezdődött a nap az európai tőzsdéken kedden, miután a Wall Street-i és a tokiói börzék súlyos visszaesése megerősítette a befektetőket saját fagyos, kockázatkerülő hangulatukról.
NAPI, 2010. augusztus 31. kedd, 09:23
Fotó:

A legnagyobbat a bankrészvények estek, például a Barclays 2,9 százalékot esett Londonban. Párizsban a Carrefour - kiábrándító gyorsjelentését követő - 1,5 százalékos gyengülése emelkedett ki.

A londoni FTSE 100 és a frankfurti DAX 1,3 százalékos, párizsi CAC-40 pedig 1,5 százalékos mínuszban kezdte a napot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK