Az éven belül papírok közül a 3 hónapos kincstárjegy hozama 5,61 százalékon stagnált. A 6 hónapos papír benchmarkja 1 bázisponttal 5,57 százalékra nőtt, míg a 12 hónaposé 1 bázisponttal 5,49 százalékra apadt. A hosszabb papírok hozama egyaránt 2 bázisponttal emelkedett. Ennek eredményeként a 3 és 5 éves papír hozama 5,55-5,55 százalékon kötött ki, a 10 és 15 éves kötvény benchmarkja pedig 5,54, illetve 5,53 százalékra nőtt. Tegnap felemásan alakultak a hozamok. Az éven belüli papírok benchmarkja 1-2 bázisponttal apadt, míg a hosszú oldalon jelentősen, 8-12 bázisponttal emelkedtek a hozamok.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!