Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A határidős indexekből nagyobb emelkedésre következtethettek a piaci szereplők, ezzel szemben az S&P-500 csak 0,2 százalékos pluszt mutat, hasonlóan a Dow Jones-hoz. A Nasdaq mindössze két pontos emelkedést tudott fölmutatni.

Az Alcoa részvénye 1,6 százalékot emelkedett, jelenleg 17,26 dolláron áll, miután a Goldman Sachs tartásról vételre minősítette föl a papírt.

Az amerikai kereskedés elején tovább csökkent az ezüst vesztesége, már csak mínusz hat százalékban áll a reggeli 9-12 százalékos esés után.

Az olaj esése viszont már a múlté, az amerikai WTI a 111,70-es mélypont után már 115,15 dolláron áll, vagyis 0,35 százalékos pluszba került. A Brent legközelebbi lejárata pedig 125,30-ra jött föl a 121,67-es mélypontról.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!