Mérsékelt csökkenéssel nyitott Amerika

Megnyugodni látszanak a kedélyek a Wall Streeten az elmúlt napok zuhanásai után, csütörtökön enyhe mínuszban nyitottak az amerikai indexek.
NAPI, 2010. július 1. csütörtök, 16:00
Fotó:

A tőzsdei kereskedés megnyitását köteően nem sokkal a Dow 0,5, a Nasdaq 0,7, az S&P 500 0,6 százalékkal volt az előző napi záróértéke alatt.

Az olajárak csökkenésének következtében a kereskedés első órájában különösen jól szerepeltek a légitársaságok és a közlekedési vállalatok részvényei, de a papíripar is több mint 1,5 százalékos növekedést könyvelhetett el a nyitást követően.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK