Mérsékelt hozamemelkedés, nagy kereslet a DKJ-aukción

A három hónapos futamidejű diszkontkincstárjegyek mai aukcióján a múlt hetinél 5 bázisponttal magasabb, 11,11 százalékos átlaghozam alakult ki. A felajánlott, 10 milliárd forint értékű állampapírra 46,32 milliárdnyi ajánlat érkezett be, s az ÁKK végül 12 milliárd forintnyi DKJ-t értékesített. Az elfogadott hozamok 10,50-11,12 százalék között szóródtak.
Ádám Viktor, 2001. április 10. kedd, 13:15
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK