Mérséklődtek a veszteségek az európai piacokon

A délelőtti nagy zuhanások után visszakapaszkodtak a vezető nyugat-európai indexek. Délután fél három körül már csak a DAX volt a negatív zónában.
NAPI, 2011. augusztus 9. kedd, 14:38
Fotó:

Miután délelőtt kétéves rekordta estek a nyugat-európai indexek, a legnagyobbat, több mint 6 százalékot, a DAX zuhant. Innen azonban kora délutánra visszakapaszkodtak a mutatók, a DAX még mindig veszteséges zónában állt, de már csak 1,7 százalékos mínuszban. A londoni és a párizsi mutató már nyereségben járt, előbbi  minimálisan az előző napi záró felett, utóbbi viszont 0,3 százalékkal állt pluszban.

A Stoxx Europe 600 index sagnálás közeli szinten tartózkodott a délelőtti mínuszok után.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK