Egyetlen részvény sem tudott erősödni, a blue chipek közül a legnagyobb bukást az OTP befektetői szenvedték el: a részvény 4,8 százalékkal 7738 forintra esett. A Mol 2,7 százalékkal 21 410 forintra, a Richter 1,5 százalékkal 40 000 forintra, a Magyar Telekom 1,1 százalékkal 880 forintra gyengült. A nap nagy vesztesei között említhető még az FHB, a Fotex és az Econet, a befektetőknek itt több mint négy százalékos értékvesztést kellett elszenvedni.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!