Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szerdán is nyert egy tendert Mészáros Lőrinc felcsúti vállalkozó egyik érdekeltsége. A hírt a Budapesti Értéktőzsde honlapján jelentették be. A vállalkozó érdekeltségébe tartotó Opus Global arról tájékoztatta a tőkepiac szereplőit, hogy a közvetett tulajdonában álló Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. mint ajánlatkérő általi, a Zsámbéki- medence szennyvíztisztítás fejlesztése projektet a legjobb ár-érték arányt tartalmazó ajánlataival 5 941 600 000 forint nettó értékben elnyerte.

A Mészáros és Mészáros Kft. továbbá elnyerte az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft., ajánlatkérő általi "Pincehely, Tamási, Kistormás, Kölesd települések és Aba nagyközség ivóvízminőségjavító projekt" munkálatait is nettó 5 845 020 000 forint értékben.

Kedden egy ennél valamivel kisebb tendert már elnyert a Mészáros és Mészáros Kft. A közzététel szerint az Országos Vízügyi Főigazgatóság pályázatán szerepelt sikerrel, és a Szarvasi Holtág vízpótlási lehetőségének kiépítése projektet a legjobb ár-érték arányt tartalmazó ajánlataival 1 352 899 883 forint nettó értékben végezheti el a cég.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!